Websites en webshops

Website ontwerpen en bouwen

De eerste indruk telt! Daarom is het belangrijk dat uw website er mooi, verzorgd en ook professioneel uitziet, een snel wegklikkende bezoeker is een gemiste kans… Maar het gaat verder dan het “mooie plaatje” alleen: is het helder wat u precies op uw website wilt vertellen en kan de bezoeker makkelijk de informatie vinden die hij zoekt? Ook dit zijn zaken waarover ik graag met u meedenk. Daarom begint het maken van een website altijd met een goed gesprek om in kaart te brengen wat u precies met uw website wilt bereiken.

Vervolgens maak ik een concept-ontwerp, uiteraard aansluitend op uw huisstijl. Na de nodige aanpassingen en uw goedkeuring van het concept bouw ik de site verder op.

Ik ben pas echt tevreden over het resultaat als u dat ook bent, maar ook na oplevering van de website houdt het niet op. Ik sta altijd klaar om verbeteringen aan te brengen of u te ondersteunen bij het onderhoud (bijvoorbeeld bij het gebruiken van het CMS).

 

Zelf uw website onderhouden

De websites die ik maak worden meestal opgebouwd in het CMS WordPress. Op die manier kunt u de inhoud van de website zelf op eenvoudige wijze aanpassen. Zo houdt u de website up-to-date en blijft de website ook interessant voor terugkerende bezoekers. Ook Google is dol op nieuwe inhoud zodat u beter in de zoekresultaten zult scoren. Uiteraard leg ik u het gebruik van WordPress uit en ondersteun ik u hierbij, ook na de oplevering van de website.

 

Domeinregistratie en webhosting

Indien gewenst help ik u graag met het regelen van de webhosting. Ik kan u adviseren welk hostingpakket het meest voor uw website geschikt is.

 

Vindbaarheid door Google

Een website die is gebouwd in WordPress is zeer zoekmachinevriendelijk en scoort al snel vrij goed in de zoekresultaten. Verder pas ik een aantal technieken toe die de vindbaarheid nog verder zullen verbeteren. Voor een gegarandeerde vermelding in Google’s top 10 kan tegen meerkosten een internetmarketing-specialist worden ingeschakeld.

 

U heeft al een ontwerp?

Ik werk uw eigen ontwerp met plezier uit tot een volledig werkende website. Ik werk regelmatig voor andere designers en voer hun ontwerpen “tot op de pixel nauwkeurig” uit.

 

Eens verder praten?

Neem contact op met Jacco van Dam: 0180-427254